Penny lane

Rar overskrift, men sangen ramlet inn i høytalerne da jeg satte iTunes på shuffle, og humøret mitt lystnet enda noen hakk. Nå er det Beatles for alle penga.

Siden sutreinnlegget mitt tidligere i dag fant jeg ut at jeg måtte gjøre noe for å bli i bedre humør. Så jeg gikk på Claes Olsson og kjøpte meg 4 oppbevaringsbokser, pluss en boks til post så jeg ikke slenger det overalt. Da jeg kom hjem tok jeg alt rotet mitt (jeg er ufattelig rotete) og samlet det midt på stuegulvet, og det tok jammen hele stuegulvet også. Så satte jeg sammen boksene og begynte å sortere ut ting som kunne kastes, ting som kunne gies til FreeTex, gamle minner, utstyr til katta og alt som samler seg opp i leiligheta til en ekstremt rotete person.

Etter det gikk jeg gjennom all sminken, smykkene, løshår og parykker ble børstet og lagt i esker. Nå har jeg total kontroll på alt. Noen ganger får jeg for meg at jeg må sortere og få orden på ting, for jeg har generelt sett veldig lite orden. Jeg kan miste husnøklene mine i et rom på 20kvm og aldri finne de igjen. Jeg har aldri sokker med samme farge på meg. You get my drift. Men det var utrooolig deilig å få sortert sakene i dag. Oppvaskbenken er imidlertid full av oppvask, skittentøyskurven er også full og jeg burde virkelig ha støvsug. Det får bli målet for i morgen, eller hvis jeg absolutt ikke får sove så får jeg gjøre det i natt. Dette er noe av grunnen til at jeg ikke vil bo i kollektiv. Jeg er sær.

Ellers så har jeg fått noen gode ideer til noen bilder jeg skal få tatt snart. Må bare lade kameraet, så det blir muligens fotosafari i morgen. Det er en av favorittingene mine. Gå ut med god musikk, lydbok eller podcast på iPoden for å ta bilder av både planlagte overraskende motiver. Hvis jeg får gjort to ting på lista for i morgen, og lest minst to kapittel så skal jeg være fornøyd. Så blir det forhåpentligvis et fotoinnlegg i morgen!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s