Puzzle og Cupcakes

I natt sov jeg usedvanlig dårlig. Hadde mareritt om at jeg var blitt kidnappet, tid som sto stille og masse annet rart. Jeg sov urolig og hver gang jeg byttet side våknet jeg av at det svei i øret jeg la hodet på. Da jeg sto opp i mårrest var spriralene og ørene fulle av puss og blod. Yuk! Gjør fortsatt vondt når jeg kommer borti dem. Når jeg skal utvide videre skal jeg ta det ett øre av gangen slik at jeg har en side av hodet som jeg kan ligge på! No pain, no gain!

Våknet i 5 tiden av at jeg plagdes med å rive av bandagetapen på armen også, hadde klart å vikle av meg bandagen og rive av mye av teipen i søvne. Bandagen lå pent sammenrullet på nattbordet, absurde greier. Så da måtte jeg stå opp og legge på nytt. I dag har jeg følt masse svie og kløe på armen, og skammen og angeren har begynt å melde seg. Nå må jeg gå rundt å sjule armen på jobb igjen, og bruke penger på bandage og kompresser. Unødvendig idiotisk av meg! Men jeg har startet klokken på ny, og prøver å finne trøst i hver dag som går uten at jeg faller ned i samme hull en gang til. 2 dager clean!

Kom meg ut av leiligheten i 16 tiden og gikk på den fantastiske kafèen Fairytale Cupcakes som nettopp har åpnet. Der kjøpte jeg en kaffeog to muffins som så ut som kunstverk. De var fantastisk gode, men det hadde holdt med en!

Cupcake

Cupcake

Etterpå gikk jeg litt rundt i byen og så på menneskene og ting jeg har lyst til å kjøpe. Endte med at jeg kjøpte meg et puslespill på Outland! Nå har jeg sittet på gulvet i 4 timer og puslet og er ikke 1/3 ferdig ennå, det er 1500 biter. Så nå har jeg nok en ting å holde unna kjedsomheten med. Er et ganske fint bilde på det og, så når jeg er ferdig skal jeg lime det sammen og henge opp på veggen!

Puzzle

Bildet

Registrerer et voldsomt hopp i trafikk på bloggen min etter innlegget som heter «Muslimer», noe som er med på å bevise poenget jeg var ute etter å lage i innlegget. Det er tydelig at det er et tema som mange er nyskjerrig på, og jeg skal tenke på å skrive flere. Jeg kan avsløre at jeg jobber på en arena hvor jeg får mye kontakt med muslimer. Kanskje skal jeg skrive om erfaringer rundt dette i et senere innlegg, orker ikke nå.

2 kommentarer

Filed under Bilder, Hverdag, Selvskading, Sykdom

2 responses to “Puzzle og Cupcakes

  1. ja, det funker som krutt 🙂 Hei til deg og!

  2. Puslespill er genialt!
    Flytte fokus over på noe -anna- enn tankekaoset… 🙂
    (Hei, forresten.)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s