Status

Sinnet jeg hadde i går har gått over, sånn delvis i hvertfall. I dag er bare nok en dag i kalenderen. Innser at jeg har eksamen neste uke, og jeg har aldeles ikke lest nok. Det gir meg en følelse av panikk. Jeg MÅ stå på denne eksamenen for å få gå videre. Hvis jeg ikke står, må jeg gå hele året om igjen, og det tror jeg ikke at jeg klarer. Har sånn angst at jeg ikke får til å lese. Hver gang jeg plukker opp en bok for å lese får jeg en følelse av det ikke nytter uansett, det er for mye å lese og jeg kommer ikke til å klare å lese nok uansett. Får vondt i magen og ordene begynner å flyte sammen i boka. Konsentrasjonen forsvinner ut vinduet, og jeg blir sittende å tenke på hvor jævlig det kommer til å bli når jeg stryker nok en gang. Helvette heller…Det er «bare» denne eksamenenen, et halvt år praksis og et halvt år bachelor skriving så er jeg ferdig utdanna og trenger ikke bekymre meg for skole igjen resten av livet. Det føles som en uoverkommelig barriære, men faen heller, jeg har jo klart skolegangen helt fram til nå. Selv om det har vært med et nødskrik, så har jeg tross alt kommet såpass langt. Jeg må klare dette, jeg må ta meg sammen.

Dagen preges også av ensomhet. Tenker en del på kjærlighet og kjæresterier. Kunne tenkt meg en mann, en som kunne tatt vare på meg. Problemet er jo at jeg må lære meg å ta vare på meg selv. Hadde vært så greit om jeg bare kunne hoppe over det og gå rett til å finne mannen i mitt liv. Akk og ve…

Satt på kafè i dag sammen med noen venner. De drakk øl og skulle ut på byen i kveld. Jeg klarte å holde meg unna alkoholen, selv om jeg hadde utrolig lyst på både en og to og tre øl. Jeg har lyst på en skikkelig fest! Men jeg stoler ikke nok på meg selv ennå til å drikke. Det er bare en uke siden forrige fylla førte meg rett på psykehuset. Kjennes ut som det er en måned siden.

Har lite energi, lite framtidshåp, lite tiltakslyst og er tung til sinns. Min gode gamle venn depresjon er tilbake. Har lyst til å sykemelde meg fra verden. Ikke ta stilling til noe, ikke gjøre noe. Bare sove.

Dagens positive ting: Jeg klarte å la være å drikke alkohol og jeg fikk låne 500kr hos ei venninne 🙂 Klapp på skuldra til meg.

Positive ting å se fram til: Å være ferdig med eksamen, uansett hvordan det går. Øya festivalen og Motorpsycho konsert!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Filed under Hverdag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s