Frøken Alkohol

Frøken Alkohol er en frekk liten tøs.

EN eneste halvliter øl gjør meg surrette. Det gir meg en buzz. Men ikke en god en, den er slitsom. Jeg føler meg mer forvirret og distansert fra virkeligheten. Ikke full, ikke edru, men et sted midt i mellom. Det er ikke min favoritt tilstand. Har ikke drukket meg full siden sist jeg ble innlagt for nesten en måned siden, men i dag tok jeg meg en halvliter, og effekten var større enn jeg hadde trodd. Har alltid tålt alkohol dårlig og blitt full fort, men dette er ny rekord. Småfull på en halvliter. Det ga ikke mersmak. Skal fortsette å holde meg unna alkohol, det er ikke verdt det. Jeg er ikke trygg nok på meg selv ennå til å gi ifra meg kontrollen, jeg trenger all den styrken og kontrollen jeg kan få. Jeg følte angsten og dissassosiasjonen komme med alkoholen, jeg vil ikke ha det sånn.

Har vært på legevakten alt for mange ganger full. For å sy sammen kutt på armene, for å gipse hånden, for å bli innlagt, intox. Jeg har hatt for mange one night stands som jeg har angret på, jeg er ikke en frimodig jente, og edru vil jeg helst ikke ha sex med noen jeg ikke er i et forhold med. Alkoholen forandrer de tankene når jeg er syk. Tar i fra meg uskylden og naiviteten min, og jeg blir en røffere utgave av meg selv. Jeg tror jeg er sterkere og mye tøffere enn jeg er. Blir kynisk g får en ekkel latter. For mange krangler, voldelige utbrudd, farlig atferd. Jeg skal holde meg på vannvogna, selv om jeg til en viss grad savner det å gi ifra meg kontrollen. Hengi meg fullstendig til mine impulser, men de impulsene jeg har hatt når jeg har vært full de siste månedene har fått alt for store konsekvenser.

I perioder har jeg drukket alt for mye, over alt for mange dager. Mistet kontrollen, utagert. Shottet vodka alene, bare for å gå på butikken. Jeg er ikke alkoholiker, på langt nær. Som oftest, når jeg er relativt frisk, og er sammen med gode venner kan jeg nyte en fest og ha det gøy. Man kan vel heller si at jeg er periodedranker. I noen perioder føler jeg at jeg trenger alkohol for å kunne leve livet, oppleve ting, hengi meg til impulser og ha det gøy. Utagere. Det er veldig lett å tro at det er slik når man er deprimert, men jeg akter å unngå den fellen denne gangen!

Alkohol

Googlet

Reklame

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s