Irritert

Småirritert for at jeg ikke har fått inn lønna i dag. Den kommer alltid en dag før, har fått lønnsslipp som sier utbetalingsdato 19. Arg! Går på siste reservene i matskapet og har utrolig lyst på noe godt.

I dag må være den desidert varmeste dagen i byen så langt i år. Skal man tro værvarselet, blir det den siste godværsdagen i og. Skulle helst ha tilbrakt den på sjøen, på hytta, i en park, grilling med venner eller noe. Nå sitter jeg istede hjemme og hører på Radioresepsjonen på podcast og løser kryssord. Var en tur på kafè i dag, som var veldig hyggelig, og det mest innholdsrike denne uka.

Har fått litt mer tid til å tenke på meldingen jeg fikk i går. Er fortsatt satt ut, trist og motløs. Har fortsatt ikke svart på den, og kommer ikke til å gjøre det heller. Det blir det bare drama og kaos av. Noe jeg har brent meg på før. Så 9 års vennskap er avsluttet og det føles som hun har gjort det slutt med meg…Men jeg nekter å la noen knekke meg, selv om det ikke alltid er like lett. Angstklumpen i magen har begynt å murre, og jeg har medisinert meg bort fra den for i kveld. Denne kvelden skal jeg ta rolig og forhåpentligvis sovne tidlig!

Reklame

5 kommentarer

Filed under Detaljer om meg, Hverdag, Medisiner, Sykdom

5 responses to “Irritert

  1. Har bare første bladet, jeg… kjøpte det for å se om jeg skulle bruke penger på «Absolute Sandman»-bøkene. Ender nok opp med å kjøpe alle bladene i serien, og bøkene i TILLEGG… åje.

    Og ja – jeg har dekoda at Delirium er minstesøstra av The Endless. (Jeg er mer lik Death, høhø)

  2. Ææh,… ja – jeg hadde ikke sett Sol på dritlenge, så det blei litt… «catch up» ei stund der. Unnskyld 😦

    Men det var kjempekoselig å møte deg 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s