Lønningsdag

Lønningsdag betyr shoppedag for meg. Jeg er elendig med penger og burde fått ukelønn. Hjalp ikke at det var salg på en av favorittbutikkene mine: Ragnaråkk, og på dyrebutikken. Fikk kjøpt 4 utvidere for bare 350kr. Hurra 🙂 Så det ble masse fine nye ting til meg, og en ny ting til katta. Så her her dagens innkjøp:

Sandman, the absolute edition volume 1. Har sikla på denne i 2 år, og nå er den min. Kosta 999kr, og verdt hver eneste av de 🙂

Sandman

Ultimate edition!

6mm

6mm spiral, work in progress

timmy1

Timothy`s Monster special edition

timmy2

Bakside

8mm

8mm lilla blingtuneller

5mm

5mm

innkjøp

Skjerf, 2stk pulsvarmere og sokker

katt

Klatrestativ til pusen

Som sagt, jeg burde ikke fått lov til å disponere min egen økonomi. Kan ikke noe for det, blir bare så glad av nye glitrende ting 🙂 Heldigvis går regningene min automatisk ut fra kontoen i det øyeblikket det kommer penger inn.

Glemte å ta bilde av det flotte lilla dekselet jeg kjøpte til iPoden min. Lilla er som dere kanskje har observert, favorittfargen min. Ble også kjøpt inn en rød og hvitstripet genser på h&m for 99kr som jeg også glemte å ta bilde av.

Pusen er litt skeptisk til stativet, men han sov der i en halvtimestid. Kommer vel etterhvert når han blir trygg på den, og skjønner at den ikke vil drepe han.

Så det er det jeg har brukt dagen min på; shopping. Skulle egentlig på festival, men på grunn av venninnestyr har angsten min tatt over. Det ser ut til at byen er full av mennesker jeg helst ikke vil treffe på, noe jeg synes er forbanna urettferdig! En annen ting som gjør at angstmonsteret mitt er litt ekstra sinna for tiden er at det er ett år siden jeg ble voldtatt. Det er ikke noe jeg har tenkt å skrive så mye om, jeg vil aller helst bare legge det bak meg og gå videre. Men naturlig nok så preger det tankene mine fra tid til annen. Denne helga tror jeg at jeg har best av å være hjemme, det har blitt litt for trygt i det siste, og jeg må passe meg for å ikke isolere meg.

Så jeg har sittet inne og lagt puslespill og hørt på lydbok, som vanlig. Egentlig er jeg ganske bitter for det, men det er ingenting å gjøre med. Har også fått kjøpt inn nok mat og godis til at bitterheten ikke er så voldsom akkurat i kveld hvertfall. Prøver å kose meg, og ta det med ro. Neste uke begynner skolen igjen, og uken etter det er det praksis, så jeg må legge meg opp litt energi.

Selv om noen venner drar, så kanskje får man nye. Hadde gleden av å møte min medblogger Dystopisk Kaos på kafè i går, noe som var veldig hyggelig 🙂 Håper det er noe som kan gjentas.

Reklame

5 kommentarer

Filed under Angst, Bilder, Detaljer om meg, Hverdag, Mote

5 responses to “Lønningsdag

 1. And for the record: Anser deg for å være ei venninne av meg allerede jeg, i hvert fall. 🙂
  Medblogger og likesinnet(?) – hehe.

  • 🙂 Hurra for nye vennskap.

   Har sendt han en mail nå, så da får jeg vel svar til uka sikkert. Det er vanskelig med den angsten, og det er noe jeg selv sliter med å få kontroll over. Det er ikke noe som virkelig begynte å plage meg før jeg var rundt 19-20 og depresjonen har jeg hatt så lenge jeg kan huske, så jeg har mer å dele der 😉 Vi får se hva han svarer, hvis ikke skal jeg høre med noen andre jeg kjenner.

 2. Vi var VELDIG glade for at det var salg på absolutt alt i dyresjappa vi og… LIKEVEL greide vi i å legge igjen 2000-og-noe-kroner. Klatrestativ (med leopardmønster <3), kattedo, reisekasse, leker, matskål, halsbånd, sele, fôr, kattesand, osv… Balder kommer til å bli bortskjemt som fy.

  Jeg lurer også litt på… er det noen spesiell taktikk du har for å takle angstanfall? Turen på IKEA i dag ødela hodet mitt en smule, vært som en skvetten kanin siden kl ca 16.30.

  • Genialt med salg på dyrebutikk 🙂 Hadde det ikke vært for at jeg skal flytte snart, så hadde jeg sikkert kjøpt mer til pusen 🙂 Katter skal være litt bortskjemte 😉

   Angst er noe av det jævligste i verden, det er værre enn depresjon, det kan jeg takle til en viss grad. Men angst er det vanskeligste. Hvis det blir skikkelig ille feiger jeg som regel ut og doper meg selv ned og legger meg. Ellers så er det distraksjon som hjelper meg. Prøve å lese, se en film, legge puslespill. Alle sånne rolige greier. Satt og så lokalnyhetene i loop i 5 timer engang for å ha noe forutsigbart å holde fast til.

   Fant veldig mye trøst i samboeren min, da jeg hadde det. Han var veldig rolig, og holdt rundt meg. Strøyk meg på ryggen, snakket rolig til meg, passet på at det ikke var noen skarpe lyder, gikk på butikken for meg o.l. Sørget for at jeg hadde nikotin! Bare rett og slett sørget for at det var en trygg atmosfære og at jeg fikk slappet av så mye som mulig. Han har selv angst og mye mer erfaring enn meg om det. Skal jammen spørre om han er interessert i å skrive et gjeste innlegg på bloggen min om angst.

   Ikke rør koffein, er forresten også et godt tips. Og prøv å hold deg unna sukker. Det er sånne ting som kan være med på å påvirke saker og ting i hodet har jeg hørt 😉

   • Hehe – jeg har drikki kaffe sida jeg var 11 år gammal, så jeg får faktisk abstinenser hvis jeg ikke får i meg litt kaffe på et par dager…

    Jeg prøvde å gi angsten (som jeg tror er et kvinnfolk, sida hu er så helvetes bitchy av seg) et navn… men hu likte visst ikke navnet jeg foreslo. Haha 🙂
    Ellers har jeg forsøkt distraksjon, hvilket fungerer sånn tålelig greit når jeg er hjemme, men …når jeg er ute blandt folk – blir det verre. Vanskeligere å finne noe å okkupere huet med, blir fanga i angstsmørja, lissom.

    GJERNE få ham til å skrive gjesteinnlegg; tror flere kan ha nytte av det også. Spesielt siden han har så mye erfaring.

    Det som er så forbaska er at anfallene mine er så milde, men de gir seg liksom ikke heller… Fikk et lite et på IKEA tidligere i dag; og vært som en skvetten kanin på motorveien ever since. Tjohei!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s