Tilbake til livet

I morgen begynner skolen igjen, og det blir en pangstart. Forelesning hele dagen fra 8-16 hele uka bortsett fra fredag. Vi skal ha forberedelsesseminar til praksisperioden, samt et kurs som stressmestring. Det siste gleder jeg meg til, og håper det blir nyttig. Sykemeldingen min går også ut neste helg, så da er det tilbake til jobben også.

Uka etter det igjen begynner jeg i praksis i NAV. Vet ennå ikke helt hva mine arbeidsoppgaver blir, men slik jeg har forstått det skal jeg jobbe som saksbehandler og ha egne klienter. Har litt ambivalente forventninger til hele greia. For det første er det jo NAV, og jeg har jo mine fordommer om de folka som jobber der og systemet. Samtidig tror jeg det kommer til å bli lærerikt og spennende å gjøre noe nytt i noen måneder. Skal ha praksis der 4 dager i uken helt fram til 10. desember.

Jeg blir alltid syk i ferier, og det føles godt at ferietiden er over og at livet på en måte starter på nytt igjen. Sannsynligvis vil jeg føle meg mindre ensom når jeg har praksis og jobb å forholde meg til, og kanskje klarer jeg da å holde depresjonen unna. Man kan jo håpe.

Det kommer til å bli litt av en omveltning i livet mitt, i forhold til hvordan det har vært det siste året. Jeg har nesten ikke vært på skolen, vært mye på deltidsjobben min, vært syk og sovna seint og stått opp seint. Nå skal jeg ut i «den virkelige verden» å være yrkesaktiv. Er utrolig nervøs for om jeg klarer det eller ikke. Vet at kunnskapene er der, og at jeg kommer til å gjøre meg bra i sosionomrollen. Må bare venne meg til det.

Forhåpentligvis klarer jeg det kjempefint og kommer inn i en god døgnrytme. Jeg har lyst til å klare det og lære nye ting. Fikk ny motivasjon, sånn skolemessig, etter at jeg fikk B på eksamen. Bare praksis og bacheloroppgave igjen, så er jeg ferdig utdanna 🙂

Nå skal jeg stikke ned på min favorittkafè og lese Sandman, løse kryssord og etterhvert møte en venninne.

Reklame

1 kommentar

Filed under Uncategorized

One response to “Tilbake til livet

  1. JEG hadde foretrukket at eventuell saksbehandler hos NAV hadde en viss innsikt og peiling, i hvert fall.
    Lykke til!

    (Er tilbake til kvardagen her i gården og… gruer meg til å stå opp tidlig. >.<)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s