Skjer det noe i dag?

I dag skjer det kanskje noe i forhold til leilighet.

Jeg har vært så fortvilt at jeg har kastet ting i veggen og brølt til katta. Tårene har kommet fram og jeg har ligget søvnløs på grunn av dette i nærmere 2 måneder. Vært så fortvilt at jeg faktisk har trodd at jeg må bo på gata. Det har vært krisestemning og mer til.

I dag fant jeg en annonse med ledig leilighet rett over bakgården, i samme bygård. Den er noe dyrere, men jeg tror den er ganske så mye finere. Visning i dag kl 18. Kjære gud som jeg håper jeg får den. Hadde vært helt genialt å bare flytte rett over bakgården! Jeg skal ikke ta gledene på forskudd, men tror jeg har ganske gode sjanser siden jeg bor så nært, og den utleieren har sikkert hatt kontakt med min utleier, og dermed har jeg jo gode referanser derfra. Så jeg krysser fingre, tær og alt som er for at jeg skal få den. Er perfekt beliggenhet og da slipper jeg å tenke på å ordne med flyttebli og sånne ting. Værså, værså snill at det går!

Så har jeg også snakket med det advokatfirmaet som har kjøpt opp gården. De vil helst selge leilighetene hver for seg, men han skulle ringe meg i morgen med et tilbud. Han sa at han ikke ville kaste meg på gata, så vi skulle nok få til en løsning.

Så uansett så må det jo ordne seg snart. Ikke sant? Håper på leiligheten jeg skal på visning på i dag. Å gud som jeg håper! Kryss fingrene sammen med meg 🙂

Reklame

1 kommentar

Filed under Hverdag

One response to “Skjer det noe i dag?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s