Helg

Nok en dag har passert og den har jeg stortsett tilbrakt ute i den virkelige verdenen sammen med besteforeldrene mine. De var hos meg og vi ryddet og gjorde ferdig Ikea møblene. Det ble skikkelig fint og koselig hjemme, så nå gleder jeg meg faktisk litt til å komme hjem.

Spiste fransk løksuppe til middag på en resturant, den var sånn passe, men jeg ble stappmett. Etter middag dro jeg tilbake til posten og gikk en tur sammen med venninna mi. Vi tok med noen brødskiver og gikk til ande-dammen i botanisk hage, hun matet endene og jeg tok bilde av de. Tok også noen bilder av blomstene der som ble ganske bra. Må få tak i ledning til å kamera så jeg får sett bildene på macen.

Dagens store ting er at jeg har meldt meg inn på treningsstudio!!! Den dagen har altså kommet. Var gratis innmelding denne måneden her og fikk med en «gratis» sekk. Så hvis jeg er psykisk i form til det i morgen skal jeg begynne å trene! Shit altså. Bestemora mi ble så fornøyd med meg at hun spanderte skikkelige treningssko til 1000 kr og en ordentlig treningsbukse på meg 🙂 Det var snilt gjort, og jeg gleder meg litt til å begynne å trene. Gleder meg hvertfall til å få effekt. Innså at dersom jeg er villig til å få ECT behandling for å bli bedre psykisk, må jeg kunne være istand til å trene litt for å bli bedre. Det er ikke så dramatisk som elektrosjokk riktignok :p

treningskort

Treningskortet

treningsklær

Treningsklær

Reklame

3 kommentarer

Filed under Uncategorized

3 responses to “Helg

  1. Tror ikke ECT er så farlig. Skal benytte meg av det så snart jeg får tilbud om det. Man får vist en morifinsprøyte først også blir man lagt i narkose under selve sjokket.

    har vært fraværende med kommentarer selv, så det er ikke noe problem 🙂

  2. ETC …scary shit O_O
    *klem*

    (Beklager litt fraværende kommentarer i det siste… vært hektisk på jobb! Jeg har vært rimelig sliten hele uka… Men jeg kommer sterkere tilbake!)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s