Permisjon

Bestemte meg på impuls at jeg skulle ta permisjon i dag, og nå sitter jeg hjemme i stua. Så langt går det greit, har rydda litt og fått litt oversikt igjen. Åpna post og fant masse stygge regninger, men det tar jeg om en uke når jeg får studielånet.

I morgen skal jeg ut på sykkel og være ambulerende sosionom til hjelp for rusmisbrukerne i byen, sammen med helse og overdoseteamet. Det blir spennende. Må kle meg godt siden jeg skal være ute hele dagen. Klarte selvfølgelig å forsove meg i dag etter en jævlig natt i går. Var så urolig i kroppen, selv om jeg var drittrøtt så var jeg «nødt til» å bevege på kroppen. Prøvde først å riste på kroppen mens jeg lå i senga, men det endte med at jeg måtte stå opp og gå rundt på rommet i en halvtimes tid. Det er som restless legs, bare i hele kroppen, og utrolig ubehagelig. Sovna i 2-3 tida kanskje. Var synd at jeg forsov meg, for jeg skulle jo på kurs i dag som jeg tror var spennende 😦 Men det var ikke snakk om at jeg karte å stå opp kl 07.00  etter den natten jeg hadde. Var jo så lei meg og sint også. Dårlig kveld i går altså.

I dag ser ting litt lysere ut, og det føles helt greit å være hjemme nå i kveld. Godt å gå rundt å småpusle og rydde litt i sakene mine. Finne roen hjemme igjen. Hvis det går bra i natt, så drar jeg kanskje hjem i helgen også. Vi får se, må ikke ha overmot nå, det er jeg flink til.

2 kommentarer

Filed under Hverdag

2 responses to “Permisjon

  1. Ambulerende sosionom – fancy 😀

    (Jeg fikk telefon fra Bipolarklinikken i dag. Det blir! DET BLIR! Åhsåletta.)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s