Styggdag

Som mitt tidligere innlegg kanskje antydet, så har jeg ikke hatt den beste dagen. Noen dager klarer jeg bare ikke å rasjonalisere nok, få de i kontakt med virkeligheten. Har dissosiert masse i dag, ramlet ut av verdenen og sklidd inn i mitt eget hode. Der er det mye skummelt.

Jeg burde hatt en mye bedre dag. Fikk masse skryt av veilederen min, som jeg virkelig burde ta til meg, men alt jeg hørte var at hun klaget over fraværet mitt og at jeg kommer for sent. Hun var krass og sa at hvis jeg ikke tok meg sammen kunne hun ikke godkjenne praksisen min. Hun sa at det var for dumt at jeg skulle stryke på grunn av fravær, fordi jeg var så utrolig flink, jeg hadde faget under huden. At jeg hadde en egen følelse for sosialt arbeid. Jeg vet at jeg burde huske bedre de positive tingene hun sa enn de negative. Det er faen meg så vidt jeg registrerte de positive tingene, for jeg var så fokusert på det med fraværet og forsentkommingen. Så jeg var på gråten nesten gjennom hele samtalen på 1 time. Satt og straffet meg selv psykisk. «Dum! Ubrukelig! Stygg! Feit! Useriøs! Skuffende! Sviker!»

Da jeg kom inn på rommet mitt på dps`en i ettermiddag, satte jeg meg ned og stirret i gulvet i en times tid. Så begynte jeg å gråte. Jeg gråt fordi jeg er stygg, feit, ekkel, fucked up, ensom og alene. Mest gråt jeg fordi jeg er stygg. Så banalt kan det altså være. Ba om å få veie meg i dag (som den idioten jeg er) og kunne konstatere at jeg har gått opp 10 kilo siden jeg ble innlagt på akuttposten for nesten 2 måneder siden. Sannsynligvis er det Seroquelen sin feil…Nei, det er min feil.

Så det er en drittdag, jeg er ekkel og stygg, noe det ikke kan gjøres noe med. Jeg er dømt til elendighet og er generelt ett søpplette menneske. Hurra for selvtilitten min og framtidshåpet mitt.

Reklame

2 kommentarer

Filed under Hverdag

2 responses to “Styggdag

  1. Tusen takk for fin kommentar. Det var en kjip dag og alt var feil. I dag føler jeg meg bedre og kan til en viss grad le av alle vrangtankene jeg sto ansikt til ansikt med i går. Det er vondt når sånne dager kommer. Jeg klarte å holde meg unna selvskadingen, noe som er en seier i seg selv, og i dag ser jeg ting litt klarere 🙂
    Igjen, takk for fin kommentar, den varmet hjertet 🙂

  2. dette høres veldig trist og slitsomt ut. jeg tror ikke alt er din feil. du har ikke selv valgt å bli psykisk syk. jeg synes du skal prøve å ta til deg, i alle fall litt, av det positive du får vite. (selv om det ikke er lett, det kjenner jeg igjen.)
    jeg håper du blir bedre snart. at alt blir bedre. dagen var kanskje dritt, men forhåpentligvis blir de neste dagene bedre. du er nok ikke dømt til elendighet. du virker som et veldig ålreit menneske etter hva jeg har lest her. det er i alle fall oppfatingen jeg har dannet meg. veileder klaget kanskje over fravær, men fravær er ikke alt osv. egen følelse for sosialt arbeid tviler jeg på at alle har, eksempelvis!
    og om det faktisk er slik at du er ekkel og stygg, noe jeg tviler litt på, så kan det alltids gjøres noe med. selvtillit kan kanskje bygges opp. og…jeg vet ikke. dette ble ikke veldig trøstende.

    jeg håper bare alt blir bedre snart. det mener jeg at du fortjener. flere gladdager og færre drittdager. må helgen bli fin! (-:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s