Hverdagsliv

I går skulle det være foredrag på jobben. Det var alt jeg viste. Når det begynte viste det seg at det var foredrag om depresjon og personlighetsforstyrrelse. Så med andre ord midt i blinken for meg. Hun som holdt foredraget var utrolig flink, og jeg lærte masse nyttig.

Da jeg kom hjem fikk jeg besøk og det ble litt spilling på Playstation. Har begynt å spille Bad Company 2, og det er flotte greier kan jeg fortelle 🙂 Så resten av kvelden gikk med på det.

I dag sov jeg forholdsvis lenge, til i 13 tiden. Det er ikke så ille, men behandleren min mener jeg burde stå opp senest kl 09.00 i helgene for å holde døgnrytmen, det er ikke lett å holde. Føler at jeg har så innmari fortjent å sove lenge i helgene.

Prøvde å ta med den O´så modige katten min ut en tur i dag. Han er innekatt og aldeles ikke vant til å være ute. Vi kom oss ikke ut ytterdøra engang. Løftet han opp for å bære han ned trappene og da satte han klørne i meg, fikk fulstendig panikk og klorte seg opp på skuldra mi. Så jeg snudde og tenkte at vi får ta det en annen dag. Feigingen min.

Har vært på trening i dag! Lenge siden sist nå, og det kjentes på kroppen. Trente i en times tid, denne gangen hadde jeg med meg iPoden min så tiden gikk litt fortere. Så det mest spennende så langt i dag har vært trening, skiftet 3 (!) lyspærer som var gått og kjøpt ny LAN kabel sånn at jeg kan ha internett på macen samtidig som jeg kan spille online på Playstationen (nørd, yes I am).

Reklame

Legg igjen en kommentar

Filed under Hverdag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s