God dag

I dag har vært en god dag. Fikk gjort gode og lure ting på en bra måte i praksisen min. Har taushetsplikt, så jeg får ikke sagt så mye mer enn det.

Etter jobb dro jeg på butikken og kjøpte litt mat og en orkidè av alle ting. Den var så fin og billig, så nå blir mitt nye prosjekt å prøve å holde liv i den.

Rydda litt før oppfølgnings teamet i kommunen kom på besøk. Fikk møtt hun som er primærkontakten min i dag og ei til. De var veldig hyggelige og tror det blir et bra samarbeid. Vi skal fortsette med avtalen at de kommer hjem til meg en gang i uka. Prata litt om hva de skal se etter, hvordan jeg er når jeg er syk, hvilke varselsignaler og kriseplaner jeg har.

Etter de hadde dratt heiv jeg meg i dusjen og dro ned til en venninne for å pynte meg. Vi har feiret bursdag til en felles venninne. Vi staset oss opp i finklær, sminke og ordnet håret. Vi så skikkelig voksne og fornuftige ut hele gjengen 🙂 Så drakk vi et glass champagne for å feire venninna og så gikk vi ut og spiste på resturant. Som det barnet jeg er bestilte jeg solo til maten, og ikke vin som alle de andre gjorde. Syntes jeg var flink. Maten jeg fikk var en enorm skuffelse, fikk hår i maten! Så venninna mi klagde for meg, og jeg fikk en ny pluss 30kr avslag og gratis chips. Men alle de andre var fornøyde med maten sin, så det var en suksess.

Kjente meg trøtt, avslappet og tilfreds med å sitte rundt et bord med hyggelige mennesker jeg har masse til felles med. Skikkelig fellesskapsfølelse. Godt 🙂

Nå er jeg trøtt og sliten. Ryggen verker og jeg kommer sannsynligvis til å sovne momentant.

Reklame

1 kommentar

Filed under Detaljer om meg, Hverdag

One response to “God dag

  1. Så godt å høre at du har hatt en fin dag 🙂
    Gode venner er godt å ha 🙂
    Yaiks,hår i maten er IKKE bra…enda godt venninna di klaget for deg,for sånt skal ikke forekomme…nasty..
    Solo til maten er jo nydelig da,skikkelig tørste slukker spør du meg,haha.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s