Slitsom dag

I dag måtte jeg ringe legen igjen. Er ferdig med 14 dagers kuren min for magen og har gått 3 dager uten tabeletter. I går kom smerten tilbake. Så nå må jeg på gastroskopi. Forklarte til legen min at jeg ikke så for meg at jeg kom til å klare det uten narkose på grunn av mine erfaringer med å bli pumpet etter intox. Hun hadde forståelse for dette og skulle forespørre sykehuset om de kunne gjøre det med narkose. Sa klart i fra at dersom jeg ikke fikk narkose, så ville jeg heller droppe hele undersøkelsen. Kjenner eg får skikkelig angst av å tenke på å gjøre det våken. Heldigvis har jeg en ganske forståelsesfull lege. Måtte innom legekontoret og hente ny resept på de tabelettene jeg har hatt. De er faen meg dyre, kostet 300 kr for 100 tabeletter, ikke noe for studentbudsjettet mitt. Dersom jeg drar på gastroskopi får jeg de på blåresept og da går de på frikort…

Har heller ikke fått sykepengene som jobben min skylder meg, og nå er det likefør jeg klikker. Ligger nesten en måned på etterskudd med husleie, noe som gnager konstant. har prøvd å ringe NAV, men ingen hell i å få tak i saksbehandleren min. Er jeg overrasket? Nei.

Har vært utrolig slapp og trøtt i det siste. Føles som jeg nettopp har stått opp hele tiden. I går sovna jeg kl 16 da jeg kom hjem fra jobb. Våkna kl 21.30 og sovna igjen kl. 23 og måtte dra meg opp kl. 09.00. Djises. Fortalte også det til legen i dag, og hun mente at når jeg fikk tabeletter for stoffskifte og vitaminmangelen så skulle jeg bli kvikkere. Har måttet tvinge meg selv til å være litt våken i dag, men nå er det nok, nå går jeg å legger meg!

Reklame

2 kommentarer

Filed under Hverdag

2 responses to “Slitsom dag

  1. off…:(
    Håper virkelig at du får narkose da,for å ta den operasjonen er vel nesten ganske så viktig,sånn at du blir helt bra igjen..
    Kan du ikke få de på NAV til å legge igjen en beskjed til saksbehandleren din? Håper det ordner seg..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s