Lei nå…

Gud, for en dag! Har kranglet/diskutert/vært uenig med veilederne mine i praksisen i dag. Det endte med at de ringte skolen og nå skal det være møte på fredag, hvor jeg kanskje får beskjed om at jeg stryker hele praksisen. I dag er det 6 dager igjen av praksisen.

Orker ikke gå inn på detaljer, men det hadde selvfølgelig med fravær å gjøre…er utrolig sint, skuffa og lei meg. Har grått masse. Får aldri til å si det jeg vil si i slike situasjoner, begynner bare å gråte og prøver å distansere meg så fort som mulig. Nå går jeg rundt med konstant vondt i magen fordi jeg gruer meg til fredagen og møtet.

Var hos legen i dag før hele greia med veilederne mine. Hun ga meg masse skryt for at jeg hadde klart å kjempe i mot og stå i praksis selv om jeg har hatt det jævlig i høst. Hun sa at hun trodde jeg kom til å få et helt normalt fungerende liv, og at det ikke skulle så mye til. Jeg hadde vilje og evne mente hun. Stoltheten forsvant rask i dag.

Fikk tabeletter mot B12 mangelen, lavere dose på Efexor som jeg seponerer, og ny time i januar. Hun ville vente til å se hvordan det gikk med B12 nivået og formen min før hun gjorde noe med stoffskiftet.

Så…en kjip dag. Nå har jeg vondt i hodet fordi jeg har grått og bekymret meg over flere timer. Vil bare legge meg i sengen og våkne den 10. for så å være ferdig med praksisen. Gi meg fri!!

Reklame

4 kommentarer

Filed under Hverdag

4 responses to “Lei nå…

  1. 😦

    Legger igjen gode tanker,håper det ordner seg for deg på fredag.

  2. Sol

    Uff, kondolerer 😦 Men om ikke annet kan du sikkert ta praksisen igjen senere, hvis du vil det. Tror HiST har en grei ordning der.

    Synes det er litt drøyt at de ikke har arrangert møte med skolen før da, hvis dette har vært et vedvarende problem? Jeg fikk «tvil» på bestått under midtevalueringen, pga noen målsettinger som ikke var oppfylt ennå. Da var skolen involvert i flere uker for å følge opp.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s