Søvn

For å bestå praksisen må jeg møte opp nøyaktig kl. 08.00 i morgen, og resten av uka. Det vil si, i 5 dager framover. Dette høres ut som en enkel og overkommelig oppgave. Problemet er bare at jeg får sånn angst for å forsove meg at jeg ikke får sove. Blir liggende og vri meg og telle ned til kl 07.00. Jeg vurderer sterkt å bare holde meg våken i natt og gå rett på jobb. Det betyr en forjævlig dag i morgen, og jeg vet at psykisk har jeg veldig lite godt av å døgne. Er trøtt, men angsten for å forsove meg holder meg våken. Hadde jeg hatt fri i morgen hadde jeg sikkert sovna for lengst. Hater dette! Skulle ønske klokken bare kunne bli 07.00 sånn at jeg slapp å ligge våken i mange timer.

Tenk om jeg ikke hører klokka som ringer. Tenk om jeg skrur den av i søvne? Tenk om strømmen går og klokka nullstiller seg? Tenk om den bare ikke ringer?

Reklame

4 kommentarer

Filed under Angst, Søvn

4 responses to “Søvn

  1. Sol

    Jeg har hatt det ca sånn natt til mandag i siden sommeren nå :/ Ligger og stresser med at jeg MÅ ikke forsove meg. De to siste gangene har jeg ligget og pustet rolig, tenkt «det går bra, alarmen står på og det skal mye til før den ikke går av». Rinse, repeat sånn..20 ganger. Selvhypnose kanskje? Har hvertfall hjulpet. Men angsten din er kanskje et par hakk verre enn hodet mitt sånn sett?

    • Har prøvd avspenningsteknikker. Har til og med en cd med en psykolog som har avslapningsøvelser. det funker til et vist punkt, hvor stort sett ingenting hjelper. When the going get though 😛

  2. Får du ikke noe å sove på?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s