Stuck in transit

Våkna kl. 09.00 i dag med verdens værste hodepine. Nakken var stiv som en stokk og øynene tålte ikke lys. Så da var det bare å sove noen timer til. Da jeg våkna på nytt i 12 tida var hodepinen litt bedre, men jeg nok 4 ibux for å bli kvitt den helt. Så bar det på flyplassen (altså 2 min gange fra hotellet). Der konstaterte jeg milelang kø og gikk tilbake til hotellet for å prøve å ringe reisebyrået. Der satt jeg i 40 min telefonkø, som resulterte i beskjeden «du må ordne det på flyplassen». Gikk tilbake og fikk bekreftet reise 23.des med ankomst tidlig på morgenen lokal tid 24.des i Bangkok.

Så var det krøll med hotellet og rekvisisjonen dit, så jeg måtte enda to turer til flyplassen for å snakke med flyselskapet. Var ferdig med hele runden i 15.00 tida. Da dro jeg på besøk til onkelen min som jeg var hos i sommer. Der fikk jeg servert god mat og godt selskap. Tanta mi er veldig direkte og hun vet litt om sykdommen min, så hun spurte hvordan det hadde gått. Det var skikkelig ubehagelig å fortelle at jeg hadde vært innlagt i 2 måneder i høst. Hun snakka mye om at jeg måtte trene, være ute i naturen, meditere og ha et godt nettverk rundt meg. Alle disse tingene er forsåvidt sanne og jeg prøver jo å gjøre dem, men jeg følte meg bare utrolig blottlagt. Jeg er utrolig dårlig på å lyve, så jeg svarer på alle spørsmålene hun stiller. Huff..Men bortsett fra det var det veldig koselig.

Nå ligger jeg nybadet i kingsizesengen min på hotellet. Deilig. Føler meg faktisk avslappet og rolig i kroppen, merkelig nok. Har klart å gjøre det beste ut av situasjonen, og ser positivt på hele greia.

Avslutte nå eller? Ja.

1 kommentar

Filed under Hverdag

One response to “Stuck in transit

  1. Sol

    Håper du kommer deg avgårde 🙂 Er så inderlig kjipt å sitte fast pga vær!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s