Natt

Jeg ligger i sengen og tar nok et trekk av mentolsigaretten. Det knitrer i tobakken. Det er lenge siden jeg har ligget slik. Vinduet stå på fult gap, og jeg hører lydene av byen utenfor mens jeg lukker øynene og lar røyken fylle lungene. Klarer ikke å krystallisere fram en klar tanke, alt er bare løse tanker som flyter rundt i et enormt basseng, som er min bevissthet. De store spørsmålene i livet kverner rundt, og de små. Hvem er jeg? Hva vil framtiden bringe? Har jeg nok penger så jeg klarer meg? Hvilken sang har jeg lyst til å høre på? Når vil våren komme? Jeg blåser ut røyken og ser i taket.

Det er meg, og kun meg her i dette rommet. Hjertet mitt er bredfult av følelser for mennesker som har gjort meg både godt og vondt. Hjertetråder som strekker seg langt forbi disse fire veggene jeg er omgitt av.

Melankolien tar tak i meg og jeg fylles av dens bittersøte ettersmak. Hva er vitsen? Hva er egentlig kjærlighet? Hvor langt kan man gå? Minner og håp for framtiden blandes sammen, og trettheten brer seg i kroppen. Verdenen er for stor og for kompleks til at et menneske skulle kunne forstå den. I halvmørket lukker jeg øynene og sier farvell til det vonde som har vært, og ønsker framtiden velkommen med åpne armer. Som jeg har sagt ofte i det siste; det er på tide å gi slipp og gå videre.

Legg igjen en kommentar

Filed under Historier

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s