Framtid

Jeg stresser over framtiden. Hva skjuler seg bak neste sving? For det første må jeg finne meg en plass å bo fra 01.April, helst en plass hvor jeg ikke trenger å betale depositum, og hvor det er lov med katt. Det er vanskelig å finne. Særlig siden jeg vil bo alene, men er nå såpass desperat at jeg sender mail på stortsett det meste jeg finner på finn.no og hybel.no.

Så kommer vi til neste ledd i tanketoget, nemlig det faktum at jeg er ferdig utdanna til sommeren. Hva i all verden skal jeg gjøre da? Har lyst til å flytte til Oslo, fordi jeg har flere venner der, og jeg har alt for mange brente broer i Trondheim. Samtidig er det dritskummelt å skulle flytte. Ikke bare blir det ny by, med nye rutiner og ny hverdag. Det blir også en ganske omfattende prosess i forhold til behandling og fastlege. Før jeg i det heletatt kan begynne å tenke på å flytte til Oslo må jeg ha en jobb der. Sist jeg var hos legen begynte hun å snakke om uføre prosenter, at jeg kan være delvis ufør, så jeg trenger NAV kontakter også. Skal jeg flytte til Oslo hadde det jo også vært greit med en plass å bo.

Vil bare slå meg til ro, slå rot. Vil flytte inn et sted hvor jeg skal bo lenge sånn at jeg kan begynne å ha et ordentlig hjem. Har levd nomadelivet hele livet mitt. Har flyttet så mange ganger at jeg har mista tellinga. Det er hvertfall over 20 ganger. Vil ha ro, en jobb og et hjem. Trygge rammer.

Så det kommer kanskje ikke som et sjokk at klokken nå er rundt 03.00 på natten og jeg får ikke sove fordi jeg stresser. Fuck! Får ikke gjort noe fra eller til i natt uansett. Har sendt mailer og skrevet ned frustrasjonene mine (og tatt en chillpill) Kanskje får jeg sove nå?

2 kommentarer

Filed under Hverdag

2 responses to “Framtid

  1. Tusen takk for det 🙂 Skal ta det opp neste time jeg har hos behandleren min.

  2. Jeg skjønner veldig godt at dette er frustrerende! Jeg kan ikke annet enn å råde deg å snakke med legen og psykologen din om hva du har lyst til å gjøre. Jeg tror de kan hjelpe deg med å finne bolig, lege og psykolog i Oslo. Hvis du bare forteller at du ikke trives der du er nå, og at du har lyst å «starte på nytt» om jeg kan kalle det det, kan de ikke gjøre annet enn å hjelpe deg. Jeg ønsker deg masse lykke til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s