Painting the night unreal

Dagens sang; Painting the night unreal – Motorpsycho

Er i et merkelig humør i dag. Tok de nye sovemedisinene mine for første gang i går, og de funka gitt. Ble slått helt ut og våkna av meg selv kl. 10.00 i dag. Det føltes utrolig godt. Så jeg var i godt humør og dro på skolen, forelesningen var sånn passe, men var fornøyd med meg selv som faktisk kom meg på forelesning (noe jeg ikke har gjort på 2 uker).

Etter skolen dro jeg på visning på en forfærdelig hybel, og etter det fikk jeg totalnoia. Klarte ikke å slutte å tenke på den ustabile bosituasjonen min i de neste månedene. Flippa totalt ut og begynte å grine. Så ringte mammaen min og trøsta meg litt. Etter det har jeg bare gått i en slags tåke. Har så mye å bekymre meg for og akkurat i dag lot jeg alt synke over meg, noe som ikke er helt bra. Mange andre ting begynte å komme etter meg og tilslutt satt jeg der med alle bekymringer i verden i hodet.

Jeg kan ikke gjøre noe som helst med noen av disse bekymringene i dag. Har sendt mail på enda flere hybler og sett på jobbannonser. Det er ikke mer å gjøre, ingen vits i å frike ut. Men jeg klarer ikke å slappe av. Derfor har jeg tatt medisiner tidlig og regner med (håper) å være i dyp søvn om en times tid.

Må prøve å ikke krisemaksimere så mye, det ordner seg til slutt. Jeg kommer ikke til å ende opp med å bo på gata, og jeg kommer ikke til å ende opp på psykehuset igjen hvis jeg tar meg sammen. Livet mitt henger bare i et vakum for tiden og det er mye som må avklares før jeg kan gå videre. Usikkerhet og slikt er ikke bra for sykdommen min. Eller det vil si; sykdommen min elsker usikkerhet, det er da den virkelig blusser opp. Så jeg må tøyle meg selv og ta det rolig. Ingen avgjørelser jeg tar er ureversible. Tror det blir Oslo til sommeren. Funker ikke det kan jeg alltids flytte tilbake til Trondheim eller dra nordover til mamma. Don`t panic.

Legg igjen en kommentar

Filed under Hverdag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s