Opp?

Kjenner på litt farlige følelser i dag. Følelser jeg ikke er helt sikker på hvordan jeg skal klassifisere. Bra eller dårlig?

Jeg har lyst til å drite i behandlingen, jeg føler meg ok. Jeg trenger ikke å bli dratt ned i gammelt grums og dårlige ting en gang i uka. Dessuten vet jeg ikke om jeg trenger det engang, det er jo ikke så ille. Har ikke alvorlige flashbacks, og pappa er nok en gang bare en skygge i grumsete vann.

Har lyst til å le å ha det gøy. Har lyst til å drikke meg full hver dag, og le til jeg får vondt i kjeven. Har lyst å gjøre sprø spontane ting. Ta vakre bilder, ha sex, se skjønnheten i livet.

Men jeg får ikke sove for tiden. Måtte ta ekstra stor dose sovemedisin i går, og det hjalp så vidt. Er jeg på vei opp mon tro? Det hadde vært utrolig deilig. Kjenner sitringen i kroppen min, forventningsfull. Tror ikke jeg er oppe nå, men jeg tror at hvis jeg ikke er forsiktig framover, så kan det gå up, up and beyond. Greia er bare det at jeg har ikke lyst å passe meg, jeg vil ha rusen min.

3 kommentarer

Filed under Hverdag

3 responses to “Opp?

 1. Det er helt utrolig å lese det du skriver! Det er som om jeg skulle sagt det selv. Nå sliter jeg også veldig med søvn, og har ikke sovet i natt. Likevel føler jeg meg amazing i dag! Jeg er i skikkelig godt humør og stort sett bare smiler. I tilegg har jeg vært på to behandlingsrunder i dag. Jeg er sliten, det er ikke noe å si på det, men jeg kan faktisk si at jeg har hatt en bra dag. .. men med selvskading. Jeg vet ikke om det er en bra eller dårlig ting å ha det sånn her. Du skjønner kanskje hva jeg mener, i og med at du har disse ‘farlige følelsene’. Det er hvertfall slik jeg har oppfattet humøret mitt i dag, farlig.

  • Skjønner godt hva du mener, noen ganger er humøret farlig. Man er i ferd med å miste hemningene, og i noen tilfeller kontrollen.

   Det er godt å være på opptur, men min erfaring er at det er ikke så godt å komme ned igjen. Alt det pratet om faste rutiner er faktisk smart, men jeg er elendig til å følge det selv. Søvn er ofte den beste medisinen mot ustabilitet.

   Kjipt å høre at du har skadet deg selv, fortalte du det når du var i behandling? Kjenner meg igjen i situasjonen din.

 2. Cathrine

  I feel you! 🙂 Kjedelig å måtte «passe seg,» som du så fint sa (hmm..skrev) det!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s