Grublerier

I dag hadde jeg time hos den faste behandleren min på DPS. Det gikk greit, var ganske sliten og trøtt da jeg kom dit, men han fikk meg til å snakke. Vet ikke hvordan han gjør det, men han fikk meg i hvertfall til å sette ord på en del av bekymringene mine og hva jeg grubler på. Vi fant blandt annet ut at det ikke er et alternativ at jeg flytter inn i et kolektiv med fremmede folk. Kan ikke bo et sted hvor jeg må være på vakt hele tiden.

Så hadde jeg avtale med en av behandlerne på avdelinga og fikk avklart litt greier. Skal være her på akuttposten til fredag og blir sannsynligvis overført til DPSen da eller på mandag. Sannsynligvis for et to ukers opphold, men vi får se. Sist jeg var der ble jeg så sint på personalet at jeg var mye hjemme på permisjon.

Driver å innser at jeg sannsynligvis må flytte hjem til mamma for en periode, til jeg finner ut hva jeg skal gjøre med livet mitt. Problemet er bare at hun bor nordpå, sånn at det blir et helvettes stress med alt annet i livet mitt. Har ingen venner der oppe heller. Men akkurat nå ser det ut til å være mitt eneste valg. Har 1 måned på å finne en grei leilighet, hvor jeg kan bo alene, til rundt 5000kr hvor jeg ikke trenger å betale depositum. Og helst må det være lov å ha katt der og. Sannsynligvis må jeg flytte derfra når jeg eventuelt får meg jobb et eller annet sted i landet…Faen. Mye stress og bekymringer.

Reklame

4 kommentarer

Filed under Hverdag

4 responses to “Grublerier

  1. X

    Ang. depositum. Hvis du finner en fin leilighet der du må betale dep, så kan du jo høre om det funker å få «depositumsgaranti» fra NAV?
    En bekymring mindre…

  2. Isj, dette høres stress ut! Skulle ønske jeg hadde en leilighet på lur til deg! Håper ting løsner på et eller annet vis for deg:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s