DPS

Da var jeg på plass på DPSn. Endelig fått ordentlig internett sånn at jeg slipper å bruke mobilen, noe som  er litt viktig for meg 🙂

Ble vekt i dag kl 09.00 av en dritstressa og småfrekk pleier som ville ha meg avgårde til inntakssamtale. Hun fikk det til å høres ut som jeg hadde to sekunder på å stå opp å pakke, så jeg spratt opp av sengen og stressa som faen før jeg så på klokka og innså at det enda var en time igjen.

Inntakssamtlalen gikk greit, får oppfølging av min faste behandler her på DPSn og en behandler på avdelingen. Tror det blir greit. Gleder meg til å se min faste behandler igjen, godt med kjente og trygge ansikt. Har tenkt å spørre han om jeg kan få ECT behandling. Føler at det er flaut å spørre om det, av en eller annen grunn. Men jeg har nå ihvertfall lyst til å prøve det.

Psykisk føler jeg meg fortsatt sliten og gåen. Har ikke energi til så mye. Tomhetsfølelse, skyldfølelse, skam og tristhet er vel stikkordene her. Men jeg jobber med saken. Skal i hvertfall begynne å jobbe med det.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Filed under Hverdag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s