MLIA

Føler meg ganske aleina for tida. Det har kanskje noe med at jeg er innlagt på psykiatrisk sykehus å gjøre…Personalet maser på meg fordi jeg ikke vil være ute i «miljøet». Føler meg teit som ikke får til å ta del i samtaler og prøver å gjøre meg så usynlig som mulig. Føler meg stygg og ekkel og føler at folk ser stygt på meg for det.

Så jeg sitter på rommet og ser film på macen. De siste dagene har jeg sett Inception, Shutter Island, Kick Ass og Easy A. Syntes alle de filmene var gode. Hvis du har et filmtips blir jeg glad 🙂 Noen av mine favoritt filmer er:

 • Fight Club
 • Girl Interrupted
 • Fear and Loathing in Las Vegas
 • High Fidelity
 • Prozac Nation
 • American Beauty
 • Alle Pixar filmene

…og mange flere, dette er bare de jeg kom på on the top of my head.

Var på visning i dag. Tror nok ikke det blir den leiligheten. Orker ikke å dele bad med en alenemor og ikke ha ordentlig skille mellom hennes del og min del. Så jeg fortsetter å leite. Faen så vanskelig altså!

MLIA

Reklame

7 kommentarer

Filed under Hverdag

7 responses to “MLIA

 1. Jeg har sett girl interrupted sikkert 20 ganger. Favoritt 🙂 Har du sett gjøkeredet/coconest? Psyk.film men veldig bra. Jeg liker psyk.filmer.

 2. garden state, kamikaze girls, how to train your dragon, fried green tomatoes at the whistle stop café, shine, amélie, hedwig and the angry inch, the breakfast club.

 3. Ooh – filmtips skal bli!
  Ghost World, Donnie Darko, American Psycho, Empire Records, Secretary, Spun, Coffee & Cigarettes, Scarface, Reservoir Dogs, The Virgin Suicides, Garden State, Le Fabuleux destin d’Amélie Poulain, Mulholland Drive, Lost Highway, Highway, Lost in Translation, Hairspray (jeg liker den nyeste versjonen best), Eternal Sunshine of the Spotless Mind.
  …det var de jeg kom på i farta, i hvert fall.
  🙂

 4. Lotte

  Tenke på dæ ❤
  ps: black swan va okey.
  og true romance e alltid bra

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s