Flyttings

Trist dag i dag. Har skrevet annonse som jeg har lagt ut på finn.no for katten min. På grunn av bositusjonen min kan jeg ikke ha han lengre, og det synes jeg er kjempetrist. Så hvis du bor i Trondheim og har lyst på verdens beste pusekatt så er det bare å si ifra.

I tillegg til dette har jeg vært hjemme å pakka. Føles ikke som hjemme lengre. Alle tingene mine ligger hulter til bulter i esker og poser. Ingenting ser ut som den trivelige leiligheten min lengre. Jeg har ikke noen plass å bo, jeg er hjemløs. Fy faen så trist. Skal bestille flyttebyrå i morgen så jeg får satt tingene på lager iløpet av helgen. Så blir det hjem til mamma rundt den 4. april. Huff altså…Alt rakner. Savner livet mitt. Føler meg som tidenes failure. Jeg hadde alt, nå har jeg ikke en dritt. Har ikke vært på forelesning på nesten 2 måneder og om under to uker begynner eksamen. Jeg har ikke engang en plass å bo og er innlagt på psykiatrisk instutisjon. Livet mitt er fucking peachy.

Var også og tok blodprøver til BRAIN studien i dag (forskningsprosjekt på bipolare), de tok 13 glass med blod pluss en urinprøve. Vanligvis bryr jeg meg ikke om blodprøver og sånt, men da jeg så han plukke fram 13 glass ble jeg litt bekymra for at jeg skulle svime av etterpå. Men det gikk bra, ble ikke svimmel engang. I morgen skal jeg på MR undersøkelse, også i forbindelse med denne studien.

Reklame

3 kommentarer

Filed under Hverdag

3 responses to “Flyttings

  1. Blir bare midlertidig hos moren min. Forhåpentligvis dukker det opp et sted å bo rimelig raskt. Studerer til å bli sosionom.
    🙂

  2. E

    Uff.. Trist ja. Jeg skulle gjerne passet katten din intill du får et sted å bo der du kan ha han, men har ikke en helt dyrevennlig bosituasjon jeg heller. Tror ikke du kommer til å bli boende hos moren din for alltid. Har du lyst til å flytte tilbake til Trondheim så kommer du til å gjøre det. Det dukker opp et kryp-inn til deg før eller siden, det er jeg sikker på.

  3. Isj… så leit å lese! Har følt det sånn selv, men heldigvis begynner det å samle seg for meg… Håper det gjør det for deg snart også ❤ Blir du bare boende hos moren din permanent, eller bare midlertidig…? Hva studerer du egentlig?
    God klem til deg 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s