Farvel Trondheim

Vemodig dag…I morgen setter jeg meg på toget nordover, på ubestemt tid. Har ikke lyst til å dra på ubestemt tid. Har lyst til å være i Trondheim, her hvor livet mitt er. I dag har det vært masse sol og byen har virkelig vist seg fra sin beste side. Blir trist å dra.

Hadde perm i går og dro på fest hos ei venninne. Det gikk litt over stokk og stein for min del, så jeg var ikke særlig kontaktbar en stund. Men jeg kom meg ut på byen og på nach. Det var en kjempekoselig kveld, og en fin siste fest før jeg drar. Takk til A som er verdens søteste ❤

I morgen blir en helvettes dag. Først skal jeg på skolen for å få utdelt hjemmeeksamen, så skal jeg hjem for å veilede flyttebyrået, så må jeg vaske ut leiligheten på 3-4 timer, så er det inspeksjon med husverten, så må jeg tilbake til DPSen og så skal jeg ta nattoget. Skulle ønske jeg bare kunne spole forbi morgendagen, men som alle andre dager må den vel bare deales med.

Håper oppholdet i Nord-Norge blir kortvarig og at jeg kan komme tilbake til trønderhovedstaden så fort som over hode mulig. Det er her jeg hører hjemme.

Reklame

1 kommentar

Filed under Hverdag

One response to “Farvel Trondheim

  1. E

    Krysser fingrene for at du kan komme tilbake om ikke alt for lenge. Jeg trives også mye bedre i Trondheim enn der jeg vokste opp.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s