Long time…

Lenge siden et ordentlig innlegg nå. Det har skjedd mye rart og jeg har ikke hatt energi til å gjøre så mye.

På Fredagen fikk familen et skikkelig sjokk, og livet sånn som foreldrene mine kjenner det har blitt snudd opp ned. De har bestemt seg for å ikke gå fra hverandre, men komme seg gjennom dette sammen. Men det kan nok ta måneder, om ikke år. Det vil komme alvorlige konsekvenser. Vil ikke si noe som hva som har skjedd på grunn av familien min, men jeg kan si litt om hvordan jeg har hatt det.

Jeg har grått masse. Jeg har holdt rundt mamma mens hun har grått. Jeg har våkna av mammas gråt om morgenen. Jeg har gått gjennom alle følelsene, sinne, skam, tristhet, skuffelse, sympati. Klarer ikke å finne en følelse og holde meg til den, så det er bare stort kaos. Jeg har for 2. gang på 11 år sett stefaren min gråte da jeg skulle ha en alvorlig prat med han. Rart å se han gråte, rart å se hvor vondt alle de jeg er glad i har det og ikke kunne gjøre noe som helst med det.

Skal snakke med behandleren min i morgen om det som har skjedd, må få noen profesjonelle råd på hvordan dette skal gå.

Bortsett fra denne krisen, så har jeg prøvd å gjøre fornuftige ting. Jeg har blitt mye mer bevist på kostholdet mitt, jeg er jo 25 kg overvektig, så jeg har blitt med i vektklubben på vg-nett. Så vi får se om det gir noen uttelling. Prøver å gå tur eller trene på en eller annen måte hver dag. Prøver også å få skrevet på bachelor oppgaven, men det er også vanskelig. Vanskelig å tenke…

Er så lei av at ting går til helvette. Kan ikke ting bare gå bra for en stund?

4 kommentarer

Filed under Hverdag

4 responses to “Long time…

  1. E

    Er ikke godt å se de man er glad i ha det vondt… Håper det ordner seg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s