Vortex Surfer

God påske der ute. Lenge siden innlegg nå, men har vært og er fortsatt på hytta. Har ikke vært i særlig god form de siste dagene, så jeg har ikke vært helt sikker på hva jeg skulle skrive. Faren er jo at jeg i affekt skriver noe alt for privat og mørkt som jeg kan komme til å angre på. Men jeg tar sjansen i dag.

Akkurat nå ligger jeg i sengen etter nok en lang dag. I dag har vært første dag med strålende sol og varme. Så det har vært litt bedre stemning i dag. Det har vært drittvær hele påska til nå og familien har vært inne i den lille hytta. It`s driving me fucking mad!

En ting hadde vært å være her og være sammen med familien min under vanlige omstendigheter. Det hadde vært vanskelig nok det, men nå når det er så mye uro og så mye dårlige følelser er det ekstra vanskelig. Mamma er deprimert og vil bare isolere seg. Vet hun ikke gjør det med vilje men alt hun sier til meg er kommandoer, sarkasme eller bare ord bak tomme, triste øyne. Stefaren min prøver å være seg selv, men han lister seg stille i dørene og prøver å skape så lite konfrontasjoner som mulig. Lillebroren min aner ingenting og jeg tror ha blir frustrert og forvirra over stemninga.

Selv har jeg det ikke noe godt i det hele tatt. Jeg er vel deprimert, og har en del farlige tanker. Går å legger meg så tidlig som mulig for å slippe unna dem. Det er jo helt forfærdelig, for jeg er jo glade i dem, men de gjør meg gal. Må komme meg tilbake til Trondheim så fort som mulig.

Har hatt oppheng i fortiden i dag. Påskeaften for noen år siden var en veldig bra dag, og jeg er lei meg for at jeg ikke er i nærheten av å føle meg så bra som jeg gjorde den gang. Må slutte med denne fikseringen på fortiden og begynne å innse at det finnes en framtid. Men det er liksom det da. Det er det jeg ikke har noen tro på. Selv om jeg har vært lykkelig, men er syk nå, betyr det ikke at jeg ikke kan bli lykkelig igjen. Gjør det vel? Føler at det siste året kun har presset meg lengre og lengre ned, og jeg er enda lengre unna det jeg vil ha i livet. Jeg vil være stabil og ikke så jævla deprimert og humørsyk hele tiden. Prøver så hardt jeg kan, men faen heller!

Frustrert. Orker ikke skrive mer.

Dagens sang: Vortex Surfer – Motorpsycho

Reklame

Legg igjen en kommentar

Filed under Hverdag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s