Forbanna penger!

Ikke nok med at jobben jeg har vært sykemeldt fra i 11 måneder nå ikke har klart å utbetale det riktige beløpet til meg. De kommer neppe til å gjøre det før neste lønning. Så det var 4000 mindre. Så i dag oppdaga jeg at jeg var 1 skarve dag for sent ute med å levere den siste sykemeldinga, så nå ble det også 2600 kr mindre der også. Jeg hadde et fint budsjett som skulle tillate meg å dra på ferie. Nå er det såvidt jeg får betalt husleia. Arg!

Skal stikke ned på NAV i morgen med sykemeldinga og høre om de kan smette inn resten av beløpet for denne måneden. Trenger virkelig de pengene hvis jeg skal kose meg på Kreta.

Jeg blir så kokende forbanna av å styre med penger og regninger. Jeg blir syk av det. Klarer såvidt å åpne postkassa en gang i uka. Hvis jeg får brev så åpner jeg de som regel ikke før jeg vet jeg har penger til å betale regningene. Det er rett og slett deprimerende. Blir så frustrert når ting ikke går etter planen, trodde alt var i orden.

Reklame

2 kommentarer

Filed under Hverdag

2 responses to “Forbanna penger!

  1. Aner ikke hvordan de har fått det til, men jeg får prøve å orde opp i det i morgen.

    Har andre ting å bruke energien min på enn å styre så mye med dette. Jeg vil bli frisk, og NAV kommer aldri til å bli en samarbeidspartner jeg kommer til å stole på.

  2. E

    Oj, hvordan er det mulig å bli trukket så mye for å mangle sykemelding en dag? Det er sikkert mulig, men likevel veldig rart. Og veldig dumt. Det høres ikke helt ut som navsystemet ønsker at folk skal bli friske….
    Jeg opplevde at sommerjobben min glemte å betale ut lønn til meg en gang. Da sa jeg ifra og det ordnet seg fort. Nå mistenker jeg riktignok at det ikke hadde det om den ordentlige sjefen ikke hadde hatt ferie da, for hun var sikkelig bitch. Men om det står i arbeidskontrakten din at du skal ha lønning på den og den datoen regner jeg med at de må utbetale den med en gang, hvis ikke har de jo brutt kontrakten.
    Verden fungerer bare for folk som maser, står på sitt og ikke gir seg. Det er urettferdig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s