Sløv

Fra Felleskatalogen: «…er et legemiddel som brukes mot sykdommer på sinnet » lol. De finner på så mye rart å si, legger ingenting mellom ihvertfall.

Har prøvd noen gamle medisiner i en høyere dose et par dager nå for å se om det hjalp på søvnen. Det gjorde det. Får sove litt lettere og får sove igjen når jeg våkner om natta. Men jeg får ikke til å stå opp. Når jeg blir vekket av vekkeklokken eller telefonen får jeg ikke til å gjøre noe med det fordi jeg ser ingenting. Jeg er totalt ute av stand til å åpne øynene. Hele kroppen er så tung at alle forsøk på å få tak i telefonen ender med at jeg nesten river ned alt på soverommet. Stefaren min ringte meg 3 ganger i dag, det var først på 3 forsøket jeg klarte å åpne øynene såpass og koordinere bevegelsene mine sånn passe, at jeg fikk til å svare. Han lurte på om jeg hadde vært ute i går fordi jeg hørtes ut som jeg hadde vært på fylla.

Når jeg først får kavet meg opp våkner jeg liksom aldri helt. Går rundt i tåkeland hele dagen. Kjenner det igjen fra tiden på akuttposten. Der du er litt for trøtt, litt for sliten, du går i sirup og alt går saktere enn vanlig. Dopa ned rett og slett. Kjennes ut som hodet er fult av bomull og følelsene er langt borte. På en måte er det greit, men på en annen så er det veldig feil. Er ikke direkte trøtt, bare sløv.

Skal halvere dosen i natt, hvis ikke det gir bedre resultater gir jeeg den opp. Kan ikke være zombie heller. Føler i hvertfall at jeg har fått noen dager pause nå. Noen dager med litt mindre kaos i topplokket.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Filed under bipolar, Hverdag, Medisiner

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s