Lummert

2,5 times søvn er ikke et godt utgangspunkt for en bra dag. Våkna kl. 02.30 i natt og fikk ikke sove igjen. Så da ble det en del lesing. Leser American Gods av Neil Gaiman nå, og det er virkelig en flott bok. Anbefales på det grøvste!

Hadde samtale på gruppepoliklinikken i dag for å snakke om Kunstterapi Gruppa (heretter KT). Fikk møte en av damene som er gruppeleder og snakket litt om hva det går ut på. Det er en dag i uka, 2,5 timer i strekk, 20 møter, så det er ganske intenst. Hørtes ut som et bra konsept og jeg fikk beskjed om at jeg sannsynligvis får tilbud om å bli med iløpet av August. Selve oppstarten blir ikke før September. Så det var bra. Skulle egentlig til NAV i dag, men saksbehandleren min hadde klart å dobbelt booke meg, så jeg skal i morgen i stede.

Merkelig vær i Troondheim i dag. Det er skikkelig varmt, men regn. Det lukter gress, jord og blomster. Rart. Snart blir det over 20 grader og strålende sol i to uker til ende 🙂 Reiser på Lørdag.

Planene mine for resten av dagen er å holde meg våken så lenge som mulig, få rydda og pakket litt og spise indisk middag. Akkurat nå har jeg vondt i hodet og er stuptrøtt, så det er litt vakum i hodet. En liten lur kanskje?

2 kommentarer

Filed under Hverdag

2 responses to “Lummert

  1. Morild

    Kunstterapi hørtes spennende ut. Håper du skriver mer om det når du kommer i gang 🙂 Forferdelig å ikke få sove skikkelig. Håper det blir bedre søvn på deg i natt 🙂

    • Ja har tenkt å skrive mer om det i generelle ordelag. Det er selvfølgeligtaushetsplikt og sånt i gruppa, men jeg blir nok å forklare mer om hvordan metoden er.

      Ble ikke mer søvn i går natt, kanskje i natt…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s