Harry Potter

Jeg er Harry Potter fan, sånn skikkelig. Det er kanskje en underdrivelse. Har lest bøkene mange ganger, og de betyr utrolig mye for meg. Husker utrolig godt første gangen jeg leste den aller første Harry Potter boken, rett etter at den kom ut i England. Har fulgt bøkene og lest de en etter en ettersom de kom ut, så hvert år i 11 år har det kommet ut en ny fantastisk opplevelse for  meg. Enten i form av film eller bok. Da jeg begynte var jeg ennå såpass mye barn at jeg lot meg rive med fullstendig av magien i bøkene, og det har fulgt meg videre.

I kveld var jeg på kino og så den aller siste filmen. Du verden som jeg gråt. Jeg blir fort rørt av filmer, men dette var noe helt spesielt. Har grått som bare det hver gang jeg har lest boken også, så jeg var forberedt. Har også gått rundt det siste året med en murring i magen hver gang jeg har sett en filmplakat. Så på en måte føles det litt godt at det er over, på en annen måte er det utrolig trist. En stor del av barndommen min har kommet til sin konklusjon, siste kapittel er lukket. Bøkene, spesielt, kommer alltid til å bli med meg videre.

Dette ble et litt svulstig innlegg, men det er litt sånn det er. Kjærlighet, det gode mot det onde, barndommens uskyld og alt det der. Ville bare fortelle at jeg likte filmen, og elsker bøkene. Håper virkelig JK Rowling finner på noe mer en gang i framtiden.

1 kommentar

Filed under Hverdag

One response to “Harry Potter

  1. Sol

    Kjenner meg så igjen! Mamma kom hjem fra biblioteket en dag med den første Harry Potter boka, rett etter den hadde blitt gitt ut. «Den liker du kanskje» sa hun og gav meg en helt ny verden. Så filmen i går, alt er tomt nå -_-

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s