Lysere

Ting er litt lysere, i hvertfall i dag. Var utrolig tungt å komme til Trondheim på Fredag og være helt alene for første gang på nesten 7 uker.

I går var jeg på vors hos en venninne og en kompis. Det var koselig, har ikke sett henne på lenge. Deretter dro vi en tur ut på byen, noe som også var gøy. Fikk ingen mørke, skumle impulser. Måtte gå hjem fordi jeg er blakk, og støvlettene mine er mord å gå i, så nå har jeg blemmer under begge beina. Au!

I dag er det Søndag og sløvedag. Så på minnekonserten på TV, syntes det var utrolig rørende og måtte felle noen tårer.

Har fått søkt på jobb i dag også, i Bodø. Stillingen virker helt perfekt og er på 50%, så jeg håper inderlig jeg får den. Søknadsfristen var 4.september, så dersom de er interessert i å intervjue meg får jeg vel høre etter den tid.

Nå har jeg akkurat laget pannekakerøre etter en oppskrift jeg fant på nettet. Amerikanske pannekaker for å være nøyaktig. Den skal stå å svelle i noen timer, helst over natten, så enten blir det kveldsmat eller frokost i morgen. Dersom de er gode skal jeg legge ut oppskriften.

I morgen begynner organiseringen av flyttingen for fult. Skal på NAV, dra til Freetex med en masse stasj, kaste ting og begynne å pakke. Satser på å forlate byen i begynnelsen av September, altså om under 2 uker. Så her skal det henges i!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Filed under Hverdag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s