Google

Gikk igjenom søkeord statistikken min i kveld og fant mye morsomt og mye merkelig. Fant også noen ting som fikk meg lyst til å skrive et innlegg om det folk har søkt på.

kristopher schau kjæreste – dette søkeordet er jeg spesielt stolt av 😀 Jeg er desverre ikke Kristopher Schaus kjæreste 😦

ansikt til ansikt bjarte tjøstheim – Jepp, hilste på Bjarte Tjøstheim på Øya Festivalen 2010.

vordan går livet me mye alkehol – Lurer fælt på om personen som skrev dette var full og lurer på om det er noe han/hun vil fortsette med

når ting ikke går etter planen er det lett å skylde på noen – så sant, så sant. Nytter sjeldent å skylde på andre

hva ville du gjort om jeg ikke våknet opp i morgen? – Huff, jeg vet så godt hvordan det føles å tenke akkurat disse tankene. Jeg ville blitt lei meg hvis ikke akkurat DU våknet opp i morgen.

innlagt på psykiatrisk og er mye lei seg, hva kan pleier gjøre? – Godt spørsmål. Tydeligvis en bekymret pleier som lurer. Jeg vil anbefale å bare snakke med vedkommende, eller være sammen. Vise at man er der. Eller finne ut hvilke aktiviteter vedkommende liker og prøve å oppmuntre til å gjøre det.

selvskading kutting unngå hovedpulsåren – Ja, det er ekstremt viktig å unngå pulsåren, men enda viktigere å la være å kutte i det heletatt. Jeg kommer ikke til å legge ut noen guide til selvskading. Det er håp og det finnes hjelp. Send meg en mail om du vil prate.

satans fittefaen – Helt enig. Som jeg skulle sagt det selv 😉

stemningssetter – Haha, jeg så for meg en hund. Type Engelsksetter, bare Stemningssetter. Hoho, dårlig humor.

frekk frøken – Yes, I am 😉

sex fortellinger.se – Øh…

hva gjør man etter en intox – dersom du overlever og ikke får noen alvorlige skader så sover du mye og skammer deg. Det gjør ihvertfall jeg. Igjen, send heller en mail eller ring noen.

Ellers går det mye i selvskading på søkefronten. Tydeligvis et tema som mange vil vite mer om, noe som jeg ser på som positivt. Jeg lærer gjerne bort. På den riktige måten altså, ikke misforstå.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Filed under Hverdag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s