Søvn, nok en gang

Jeg blir gal av å bo sammen med mamma. Er deprimert og har store problemer med å få sove for tiden. Noe hun blir sur og irritert på meg for. Akkurat som det er min feil! Hun spør når jeg sovnet og når jeg sto opp, og så ser hun anklagende på meg. Faen heller kvinne! Prøv du å stå i mine sko. Det er ikke akkurat som at jeg har det så jævlig morsomt om kveldene når jeg ligger og ikke får sove. Det er ikke noe jeg gjør med vilje, det er noe som plager meg, noe som gjør vondt for meg.

Har ikke sovet i det hele tatt i natt. Sto opp nå samtidig som henne. Da jeg sa at jeg ikke hadde sovet ble hun sint og sa at jeg ikke kunne holde på slik! Arg! Så nå er jeg sliten, svimmel, trøtt og jævlig forbanna! Begynner å lure på om det å flytte til Bodø i det heletatt var en god ide. De forventer så mye av meg. At jeg skal være tilstede, snakke, sove, spise, dra på besøk til besteforeldrene mine hver dag. Hver eneste bevegelse blir protokolført og kommentert. Jeg makter det ikke!

Arg!

Reklame

5 kommentarer

Filed under Hverdag

5 responses to “Søvn, nok en gang

  1. Foreldre ønsker jo barnet sitt det beste – men måten de viser det på er ikke alltid bare fint… bekymring og redsel kan ofte komme ut i form av frustrasjon og pekefingre. Jeg bodde hjemme 2-3 måneder mellom en langvarig innleggelse og frem til jeg fikk leilighet, det var grusomt. Joda, vi elsker hverandre og alt det der, men når man har det dårlig og kjipt, og samtidig er rundt mennesker som bryr seg (altfor mye), så blir det fort en del frustrasjon :S

    • så sant, så sant. de vil bare ditt beste, men det kan bli litt kveldende innimellom. har heldigvis et eget rom å trekke meg tilbake til og har sagt at de ikke får lov til å bli fornermet om jeg sitter på rommet en hel dag. det funker sånn passe greit. men gleder meg til å finne et sted å bo!

  2. Sol

    Det går nok bedre så fort du får flyttet til eget sted 🙂 Foreldre har en rar måte å vise bekymring på til tider.

  3. E

    Oj… sier jeg bare. Krysser fingrene for at du finner noe eget snart. Skjønner moren din at du faktisk ligger i senga om natta og ikke sitter oppe og driver med noe annet?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s