Første dag

Første dag i ny «jobb» i dag. Det gikk veldig greit og jeg ser fram til å fortsette å jobbe der. Det som er kjipt er at jeg ikke får lønn. Jeg får jo AAP, men jeg får ikke noe ekstra fordi jeg jobber. Jeg kunne like gjerne sittet hjemme (som jeg jo har gjort de siste månedene) og alikevel fått like mye penger. Men, men, langsiktige mål og alt det der. Synes bare det er litt ironiskt at de jeg jobber med (brukerne) får mer penger enn meg. Det går seg vel til, men litt bittert er det.

Folka er veldig hyggelige og arbeidsoppgavene forholdsvis greie. Jobben går stortsett ut på å sørge for at folk har det bra og gjør det de skal. Alt var egentlig bra bortsett fra at en fyr presterte å si «også er du jo gravid også!»… Jeg er ikke det 😦

Reklame

6 kommentarer

Filed under Hverdag

6 responses to “Første dag

 1. E

  Gratulerer! Høres spennende ut. Jeg skjønner ikke helt det med brukerne du skriver om og lønna deres. Jeg har vært litt fraværende i det siste og får ikke til å lese det du skrev på engelsk nå fordi hodet mitt er fraværende, men det hørtes litt kipt ut da. Jobber jo selv på et sted der man bare får AAP, men det gjelder jo alle da, vi brukerne. Kan jeg spørre hvordan det har seg at du ikke er bruker du også? Jeg ble litt forvirra, hehe.

  • Takk for det 🙂

   hehe, ja det er litt forvirrende. prøver å skrive sånn at det ikke avslører for mye om hvor jeg jobber. Greia er at jeg er i såkalt «arbeidspraksis» for å avklare hvor mye jeg kan jobbe og slikt. Det er et tiltak gjennnom NAV og AAP. Jeg jobber/er i praksis på et sted hvor brukerne kan komme og utføre jobboppdrag mot ca en hundrings i timen i tillegg til de evt. stønadene de allerede får fra NAV. det er et tilbud for mennesker som ikke har muligheter til å være i noen form for organisert jobb. her møter de bare opp de dagene de er i form til å jobbe og jobber noen få timer.

   håper det var litt mer oppklarende 🙂

   • E

    Tenkte meg det var noe sånnt. Trodde bare det var vanlig å ha folk som skal få avklart arbeidsevnen sin samlet mange på et sted. Var litt rart at du var den eneste på bare AAP. Men når jeg tenker meg om er det egentlig ikke rart likevel. Jeg holder også på å få avklart arbeidsevnen min og skal snart ut i en vanlig bedrift jeg også. Jobber du på et sted med brukere fordi du er utdannet sosionom og ikke fordi du på en måte skal være bruker du også?

  • Jepp det stemmer 🙂 litt rart å være bruker og sosionom samtidig, men jeg har aldri jobbet med psykiatri noe særlig så da går det greit å skille. tror det hadde vært vanskelig for meg å jobbe på et psykiatrisk sykehus for eksempel. vet ikke om jeg hadde klart å være like «profesjonell» da :p

 2. Kjipt å ikke få betalt, men så får man jo noe å bedrive tiden med da, og en følelse av at man er nyttig 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s