Om meg

Som du kanskje har skjønt har jeg valgt å være sånn passe anonym, men dersom du er interessert i kontakt med meg (eller bare er nyskjerrig) så kan du sende mail til nerveblogger@gmail.com. Så kan vi prate 🙂

Jeg er utdannet sosionom og jeg har en familie. Derfor vil jeg ikke at navnet mitt skal være søkbart og lede til denne bloggen. Det å skrive er en fin måte for meg å bearbeide ting som skjer i livet mitt, og i hodet mitt.

Ellers kan det nevnes at jeg liker å fotografere, leke med photoshop, se på tv-serier, høre på lydbøker, være sammen med venner, bli kjent med nye mennesker, reise og oppleve nye og spennende ting. Jeg er i begynnelsen av 20 årene, jente, fra nord-norge. For tiden har jeg en 60% jobb som sosionom.

Jeg har diagnosen(e) bipolar lidelse type 2, Post traumatisk stress lidelse (PTSD). Det er båser jeg føler meg hjemme i, men jeg har min egen personlighet. Jeg er ikke sykdommene jeg lider av 100% av tiden, det er mest meg, Nerve.

Jeg gjør mitt beste.

Reklame

6 responses to “Om meg

 1. Andrea

  Hei, for det første må jeg få si jeg er glad jeg dumpet borti denne bloggen din..Har ikke klart å lese hele enda, ble så ivrig å skrive til deg og nærmest takke for de ord du sa over her :»finne ut hva som er meg og hva som er diagnose».Jeg er i samme bås….har vært en apekatt med «skylapper» på (tror) hele livet og nå i alder av 43 så skal jeg finne ut hvem jeg er…trodde jeg var den eneste som hadde det slik. Jeg er mamma på heltid og på tidsbegrenset uføre, har en blogg, men tør ikke å være ærlig med hvordan jeg har det…kanskje en ide å lage en anonym blogg som deg.

  • Hei 🙂 Takk for godord, hyggelig at du liker det du leser.

   Tror nok det er mange som er i samme bås som oss. Det er aldri for seint å finne ut av hvem man er!

   Det er ikke alltid like lett å være ærlig med seg selv. Særlig ikke hvis man tenker å publisere alt på internett. mange bloggsider har jo også alternativet med «lukkede blogger» hvor du selv velger hvem som kan lese det du skriver.

 2. Liker hva du sier om at du er ikke «diagnosene», det viser stor selvinnsikt. Vi er ikke hva vi lider av, men det påvirker hverdagene våres og også hvordan andre ser oss. Å bevare seg selv gjennom de tøffe tidene er vanskelig, fordi det kan være vanskelig å skille ut hva er egentlig meg og hva er pga sykdom/lidelse…

  Håper du får god hjelp og også god støtte fra mennesker rundt deg!
  Flott at du tør å være åpen om dette og å skrive om det, dette vil hjelpe flere! Stå på!

 3. Beathe

  Hei Nerve:) Det er flott at du blogger om din psykiske sykdom. Jeg har selv bak meg flere år innen psykiatrien, og var forespeilet et liv i bemannet bolig. Jeg har heldigvis fått et godt liv og har fått god hjelp av tankefeltteknikker og Mats Uldal. Det kommer tv-serie på TV-Norge og første program er 6.februar 21.30. Min historie kan du også lese i den nye boka følelser og fornuft. Sjekk http://www.matsuldal.com på nettet for terapeuter . Du må gjerne ringe meg hvis du har noen spm. Jeg ønsker deg lykke til og ikke la noen ta fra deg håpet og drømmene. Husk du er ikke dine diagnoser!!!
  Vennlig hilsen Beathe B Lie

  • Tusen takk for støtten 🙂 Jobber med å finne ut hva som er meg, og hva som er diagnosene. Skal definitivt skjekke ut TV Norge serien, takk for tipset.

 4. Tilbaketråkk: 2010 in review | Nerve

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s