Steg for steg

Sov om natten, ikke om dagen. Les til eksamen. Spis mat, ikke for mye, ikke for lite. Ta medisinene, i riktig mengde og til rett tid. Ikke tenkt og bekymre deg for mye. Tren. Gå på forelesning. Kom deg på timer til lege og psykolog. Ta vare på katten. Hold det ryddig og fint hjemme. Ikke kast bort pengene dine. Vær sosial. Ikke kutt deg.

I går våknet jeg kl 18.30 noe som gjorde meg utrolig motløs. Fortvilelsen satt i hele kroppen før jeg i det heletatt hadde stått opp. Skulle egentlig i bursdagsfest til en god venninne, men avlyste. Var så utrolig sint på meg selv som nok en gang hadde kastet bort en hel dag. Så jeg bestemte meg for å tvinge på meg selv en døgnrytme.

Kl 21.00 tok jeg en ganske stor dose sovetabeletter og la meg i sengen igjen. Satte på en lydbok og ventet på at søvnen skulle ta meg. Kan såvidt huske at jeg sto opp igjen for å lage meg Løvbiff og potetmos etter en kort tid, men etter det tror jeg at jeg sovna. Våkna igjen klokka 05 og lå våken en stund før jeg sov urolig i noen timer. Kl. 11 fikk jeg ikke sove lengre, og følte at det var på tide å stå opp. Kroppen verka etter å ha tilbrakt så mye tid i senga. Sto opp, ordna opp etter matlaginga i går og begynte å lese til eksamen. Det funka dårlig her hjemme, så jeg gikk til en av favorittkafeene mine og satt der et par timer. Holdt på å klikke på de to jentene som satt ved siden av meg. De snakka bare om healing, alger, auraer, krystaller og tang-smoothies i 2 timer!

Klarte ikke å konsentrere meg så veldig godt, men jeg fikk da lest noen sider og jeg kom meg ut av huset.

I morgen må jeg karre meg til legen og beklage at jeg ikke klare å møte opp på fredag. Må få avklart om jeg skal gå tilbake til full sykemelding eller om jeg skal friskmelde meg. Det er mye som skal avklares for tiden.

Har enda ikke funnet noe sted å bo og må være ute fra leiligheten min om 1 måned. Ser ut til alternativet mitt er å sette alle tingene mine på lager og flytte hjem til nord-norge til jeg finner ut hvordan jeg skal gjøre ting. Det kan bli problematisk i forhold til eksamen og slikt, men jeg tror det skal være mulig. Problemet er at jeg da må si opp jobben min, slutte i behandling og finne meg ny fastlege. Det frister ikke noe særlig. Alt er kaos for tiden og jeg får ikke til å samle bitene. Må ta det steg for steg. Morgendagens steg er å komme meg til legen!

Reklame

2 kommentarer

Filed under Hverdag

2 responses to “Steg for steg

  1. Tine

    Åh, det der kjenner jeg så veldig på jeg også. Hvis jeg en dag er på jobb, hjelper det ikke på samvittigheten, for kanskje har jeg spist 200 g sjokolade, har ikke trent på lang tid, har et helt bomba rom og tre forfalte regninger, og enda en hel haug andre ting å ha dårlig samvittighet for igjen…

  2. Høres lurt ut. Steg for steg. Dag for dag. Ønsker deg lykke til i morgen 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s